Drone video laten maken kosten zijn bij Didrone laag

De impact en promotiewaarde van een professionele reportage is hoog

Tuinvereniging Amersfoort Vathorst

Steeds vaker zien we, dat er voor het vastleggen van bijzondere gebeurtenissen en promotiedoeleinden een professionele drone video wordt gemaakt. Je moet dan denken aan het laten maken van bedrijfsvideo’s, promotie van producten en het verloop van (grootschalige) bouwprojecten laten vastleggen als het gaat om zakelijke toepassingen. Maar ook steeds meer particulieren kiezen ervoor om een professionele drone video te laten maken. Hierbij moet je denken aan bruiloften en partijen, pleziervaarten, vakanties en de verkoop van woningen in de duurdere prijsklassen.

Koeien Junne

Wat verklaart de toenemende populariteit van de drone video

Een drone video voegt spectaculaire beelden toe aan een video. Als kijker zie je video beelden uit een hoek die je normaal niet kunt zien. Er is feitelijk een derde dimensie bijgekomen namelijk vanuit de lucht. Je kunt opnames (lees beelden) maken die normaal gesproken niet mogelijk zijn. De impact en attentiewaarde bij kijkers zullen onmiskenbaar in positieve zin worden beïnvloed. 

Voorwaarde is natuurlijk wel, dat de video beelden vanaf de begane grond aansluiten bij de kwaliteit van de drone video. Vandaar dat het belangrijk is dat je een drone video laat maken door een professionele videograaf als Didrone die oog heeft voor detail.

Kosten drone video laten maken zijn relatief laag geworden

In het verleden was het laten maken van luchtfoto’s of lucht video’s een kostbare aangelegenheid. Om een videoreportage vanuit de lucht te maken moest je een helikopter of vliegtuig huren en een cameraman. Dat was kostbaar. Nadeel was bovendien dat men slechts vanuit een bepaalde hoogte kon opnemen en een stilstaand beeld niet mogelijk was.

Standup paddeling Amersfoort Waterdorp Lakeside sup

Met een drone video laten maken heb je deze beperkingen niet en kun je veel gedetailleerder opnamen maken. Bovendien liggen de investeringskosten een stuk lager. Door een goed script te laten maken kan een drone video reportage gemaakt worden, die volledig voldoet aan al je wensen.

Bij een drone video reportage wordt gewerkt met maatwerk prijzen, omdat elke reportage uniek is

 Wil je meer info over het laten maken van een video?