Dronepiloot Didrone is gecertificeerd en vliegt al sinds 2015

Veiligheid, regelgeving, kwaliteit, open communicatie met klant

dronepiloot

Als dronepiloot ben ik in 2015 begonnen met het vliegen van drones. Al snel raakte ik vanwege de vele toepassingsmogelijkheden zo gepassioneerd van het vliegen met drones, dat ik besloot om in 2017 Didrone op te gaan richten. Sinds 2017 staat Didrone dan ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Omdat ik er altijd naar streef om op mijn vakgebied tot de beste te horen ben ik direct met de opleiding voor drone piloot (ROC) light gestart. Sinds de start van Didrone ben ik dan ook gecertificeerd drone piloot in de open categorie. Mijn motto is, wanneer je jezelf verhuurt als professioneel dronepiloot aan particulieren en bedrijven, dan moet je als klant het verschil in kwaliteit ook kunnen zien. Na het in werking treden van de Europese drone regelgeving heb ik om deze reden dan ook verschillende certificaten behaald.

dronepiloot

Luchtvloot drones van Didrone staat geregistreerd bij de R.D.W.

Omdat Didrone professionele diensten aan particulieren en bedrijven aanbiedt, ben ik als dronepiloot verantwoordelijk voor de veiligheid en het naleven van de regelgeving. Ondanks regelmatige verzoeken van (potentiële) klanten wijk ik hier absoluut niet vanaf. Ik weet dat Didrone om deze reden opdrachten heeft gemist, omdat sommige drone piloten tegen extra betaling wel buiten de geldende regels hiertoe bereid zijn. Als bedrijf moet je er toch niet aan denken dat er een ongeval gebeurt.

Wat mag je van de dronepiloot van Didrone verwachten?

Als klant mag je van ons verwachten dat wij je centraal stellen. Op basis van een open communicatie komt het script voor een dronevideo of een dronefotoreportage tot stand. Bij Didrone staan in het bijzonder kwaliteit, veiligheid en regelgeving centraal. Wij houden ons aan de regels die gelden voor een drone piloot. Wanneer je na een kennismakingsgesprek voor Didrone kiest, dan doen wij ons uiterste best om een reportage van hoog niveau te maken.

dronepiloot

Wil je meer informatie van onze dronepiloot hebben?

Leg jouw vragen dan aan hem voor!