Luchtige voorbeelden

Dídrone is gespecialiseerd in het maken van luchtfoto’s en video’s.

Om een idee te geven wat de mogelijkheden en resultaten kunnen zijn, tref je hier een aantal voorbeelden aan.
Alle foto’s zijn afkomstig van de drone en zijn minimaal bewerkt qua belichting en kleur.

Op deze pagina worden wat voorbeelden weergegeven om een beeld te krijgen van de mogelijkheden. Ook is direct te zien welke beleving er zichtbaar is en wat voor nieuwe details je kunt zien met de foto’s vanuit de drone. Vanzelfsprekend is dit een greep uit de collectie, waar ook oudere foto’s worden weergegeven. Foto’s die ik maak in opdracht worden over het algemeen niet op deze pagina weergegeven, tenzij ik hierover vooraf/tijdens de opdracht communicatie heb gehad met de opdrachtgever. Immers, over de foto’s die in opdracht worden gemaakt heeft de opdracht zeggenschap wat er met de beelden gebeurd vanuit onze kant. Is er dus geen communicatie geweest over het tonen op de website? Dan is dat zo!

Amersfoort Vathorst – Waterdorp:

Amersfoort Vathorst – De Laak:

Persoonlijk of wat promoten?

Een foto kan heel persoonlijk zijn, of juist om iets te promoten of uit te stralen. Wil je het persoonlijk houden en je wilt de foto als afdruk hebben, dan zijn er diverse mogelijkheden om het af te (laten) drukken. Dit is een persoonlijke afweging waar wij graag bij adviseren.
Wil je iets promoten of iets uitstralen, ook daar zijn diverse leuke manieren voor! Leuk idee? Geef het gerust aan. Een aantal manieren om iets anders te doen kan zijn dat de foto wordt afgedrukt op:

  • Een complete binnendeur
  • Stoeptegel
  • Canvas voor binnen of buiten
  • Fietskistje
  • Als ‘gewone’ foto
  • Etc.

Er zijn echt tal van mogelijkheden!
Vóór het afdrukken wordt het bijbehorende bedrag gecommuniceerd, dat voorkomt verrassingen. Op het afdrukken van foto’s geldt geen recht op herroeping.

Amersfoort Vathorst – De Foortse Brug e.o.:

Agrarisch

Digitaal tijdperk

We leven in een digitaal tijdperk, afdrukken gebeurd niet meer altijd. Wens een foto te ontvangen, na opdracht, op een andere manier dan een afdruk? Dan is het uiteraard ook mogelijk om een foto in een digitale vorm te ontvangen. Het digitaal hebben van een foto heeft meerdere voordelen. Maar het in je handen houden als afdruk of ernaar kunnen kijken op andere manier heeft zeer zeker ook voordelen!
Aan het digitaal verstrekken van beeldmateriaal worden een aantal voorwaarden gesteld die in onderling overleg verder af te spreken zijn.

Uitgangspunt van digitaal aanleveren

Als uitgangspunt geldt dat, wanneer wij een foto digitaal verstrekken, deze van een watermerk wordt voorzien. De foto’s met watermerk mogen vervolgens op Internet worden gedeeld en verspreid. Het (laten) verwijderen van het watermerk is niet toegestaan en wordt als zodanig niet op prijs gesteld! Wij houden van transparante communicatie, dus wens je een foto te gebruiken op het internet zonder een watermerk, neem dan gewoon even contact met ons op. In dit geval is een bronvermelding altijd vereist.
Wil je liever een foto digitaal ontvangen waar sowieso geen watermerk op staat? Het logo wordt van de foto verwijdert waarna de foto voor persoonlijk gebruik mag worden gebruikt. Het is hierbij niet toegestaan om de foto op welke manier dan ook te publiceren zonder schriftelijke toestemming van Didrone.nl. Voor verdere voorwaarden neem je contact met ons op.

Zonsondergang:

Omgeving Ommen:

Niet gevonden?

De kans is groot dat ‘jouw’ foto/video er niet bij staat. Op onze Instagram pagina staan ook een aantal voorbeelden!
En daarnaast willen wij graag de foto/video voor jou maken!

Diverse:

Hilversumse heide:

Mogelijk bij Didrone

Drone piloot

Wij zijn drone piloot, maar dat wil niet zeggen dat wij ons alleen bezighouden met drones. Wij zijn drone piloot omdat wij het hele gave toevoeging vinden voor diverse beelden. Wat er mogelijk is bij Didrone en we wij dit kunnen toepassen lees je hieronder.

Drone

Wens je een specifieke foto of video van/op een specifieke locatie? Neem contact op en wij gaan kijken welke mogelijkheden er zijn. Hiervoor wordt eerst onderzocht of er gevlogen mag worden en/of er extra regels gelden binnen de opgegeven locatie.
Is het vliegen mogelijk? Dan volgt er vooraf een duidelijke offerte.

Vaste camera

Het maken van jou foto/video, maar dan gewoon vanaf de grond is ook mogelijk. Wij maken hiervoor gebruik van een professionele full frame camera die beelden maakt in hoge resolutie. Filmen is daardoor mogelijk in 4K en foto’s zijn te maken in 33 MP.

Combineren

Hoe mooi is het om beide werelden met elkaar te combineren! Door een shoot vanuit de lucht te combineren met een shoot vanaf de vaste camera kun je in video’s een heel mooi resultaat en dynamiek bereiken. Hieronder is een film te zien die wij gemaakt hebben met beide opties. Hier moet ik wel bij zeggen dat de vaste beelden zijn gemaakt vanaf een dak, want hier was het de bedoeling om het gehele proces in beeld te brengen. Dat was niet mogelijk vanaf de grond. Dit is mogelijk bij Didrone!

Met een interview op locatie is een combinatie met vaste camera en drone ook zeer goed inzetbaar. Mede door de combinatie van beelden te gebruiken blijft de kijker geboeid en kan net het beeld een extra inkijkje geven op hetgeen dat gezegd wordt.

Piramide van Austerlitz:

Youtube: