voorBEELDEN

Luchtige voorbeelden

Dídrone is gespecialiseerd in het maken van luchtfoto’s en video’s.

Om u een idee te geven wat de mogelijkheden en resultaten kunnen zijn, tref je hier een aantal voorbeelden aan.
Alle foto’s zijn afkomstig van mijn drone en de foto’s op deze pagina zijn niet bewerkt qua belichting en kleur. Door compressie van de afbeeldingen, is de kwaliteit hiervan helaas lager dan het origineel.

Zie je er een foto bij staan waarvan je denk “Die wil ik hebben!”? Laat het mij dan weten! Het is namelijk mogelijk een afdruk voor je te regelen op een door jouw gekozen formaat/product.
Digitaal een foto ontvangen is uiteraard ook mogelijk. Deze kan ik, verzenden met het logo van Dídrone erop, zodat deze te gebruiken is om verder te verspreiden. Het is niet toegestaan om het logo te (laten) verwijderen en een bronvermelding is vereist.
Liever een foto ontvangen zonder logo? Voor een foto naar keuze vraag ik € 50,- excl btw. Ik zal het logo van de foto verwijderen waarna je de foto voor persoonlijk gebruik mag gebruiken. Het is hierbij niet toegestaan om de foto op welke manier dan ook te publiceren zonder schriftelijk toestemming van Didrone.nl.

 

Niet gevonden?

Staat de gewenste foto er niet tussen, vraag mij ernaar. Het zou kunnen dat ik reeds op een locatie geweest ben, waarbij ik foto’s genomen heb, maar welke nog niet op de site staan. Voorafgaand kan ik wat voorbeelden verstrekken in klein formaat. Wens je de originele foto te ontvangen, dan zal ik deze na betaling verzenden per e-mail. Of, zoals eerder aangegeven, zal ik ervoor zorgen dat deze wordt afgedrukt op een door jouw gekozen product/formaat.
Mocht ik niet in het bezit zijn van je gewenste foto, dan is het altijd (wanneer het toegestaan is daar te vliegen) mogelijk hier een foto van te maken.
Wanneer er specifieke beelden in opdracht genomen worden zal de opdrachtgever, na betaling van de overeengekomen kosten, (mede) eigenaar van de foto’s worden. De opdrachtgever ontvangt een kopie van de bestanden. Het aantal te ontvangen bestanden hangt af van wat er overeengekomen is. Daarnaast is Dídrone gerechtigd om het beeldmateriaal op haar website te publiceren, tenzij anders afgesproken.

De rechten van de op de website getoonde afbeeldingen, zijn en blijven volledig toegeschreven aan Didrone.nl.
Hierbij worden ook de subpagina’s bedoeld.
Publicatie zonder toestemming wordt niet op prijs gesteld!

 

Amersfoort Vathorst – Waterdorp:

Amersfoort Vathorst – De Foortse Brug e.o.:

Zonsondergang:

Diverse:

Piramide van Austerlitz:

Amersfoort Vathorst – De Laak:

Agrarisch:

Omgeving Ommen:

Hilversumse heide:

Youtube: