Luchtige voorbeelden

Dídrone is gespecialiseerd in het maken van luchtfoto’s en video’s.

Om je een idee te geven wat de mogelijkheden en resultaten kunnen zijn, tref je hier een aantal voorbeelden aan.
Alle foto’s zijn afkomstig van de drone en de foto’s op deze pagina zijn niet bewerkt qua belichting en kleur.

Amersfoort Vathorst – Waterdorp:

Amersfoort Vathorst – De Laak:

Zie je een foto staan waarvan je denk “die wil ik hebben!”? Dan horen wij dat graag. Didrone heeft de mogelijk tot het leveren van foto’s op een diversiteit aan producten, zoals bijvoorbeeld:

  • Een complete binnendeur
  • Canvas
  • Als ‘gewone’ foto
  • Etc.

Vóór het afdrukken wordt het bijbehorende bedrag gecommuniceerd, dat voorkomt verrassingen. Op het afdrukken van foto’s geldt geen recht op herroeping.

Amersfoort Vathorst – De Foortse Brug e.o.:

Agrarisch

Digitaal een foto ontvangen is uiteraard ook mogelijk. Deze wordt verzonden met het logo van Dídrone erop en mag zo gebruikt worden om verder te verspreiden. Het is niet toegestaan om het logo te (laten) verwijderen. Een bronvermelding is hierbij vereist.
Liever een foto ontvangen zonder logo? Het logo wordt van de foto verwijdert waarna de foto voor persoonlijk gebruik mag worden gebruikt. Het is hierbij niet toegestaan om de foto op welke manier dan ook te publiceren zonder schriftelijke toestemming van Didrone.nl. Voor verdere voorwaarden neem je contact met ons op.

Zonsondergang:

Omgeving Ommen:

Niet gevonden?

De kans is groot dat ‘jouw’ foto er niet bij staat. Op onze Instagram pagina staan ook een aantal voorbeelden!

Diverse:

Hilversumse heide:

Wens je een specifieke foto van een specifieke locatie? Neem contact op en wij gaan kijken welke mogelijkheden er zijn. Hiervoor wordt eerst onderzocht of er gevlogen mag worden en/of er extra regels gelden binnen de opgegeven locatie.
Is het vliegen mogelijk? Dan volgt er vooraf een duidelijke offerte.
Wens je geen beelden vanuit de lucht? Foto/videografie op locatie is uiteraard ook mogelijk!
Komt het tot een opdracht? In dat geval ontvangt de opdrachtgever, na betaling van de overeengekomen kosten, een kopie van de bestanden. Het aantal te ontvangen bestanden hangt af van wat er overeengekomen is. Daarnaast is Dídrone gerechtigd om het beeldmateriaal op haar website te publiceren (alsook social media), tenzij anders afgesproken. De opdrachtgever mag de foto’s publiceren na schriftelijke overeenstemming met Dídrone.

Piramide van Austerlitz:

Youtube: