a group of people on a tennis court

Ouder Kind toernooi LTC Vathorst 2024

Tennissen doe je samen!

Hoe leuk is het om samen met je kind, kleinkind, neefje of nichtje te tennissen? Traditiegetrouw organiseert tennisclub LTC in Vathorst hierom elk jaar tijdens Hemelvaart het ouder kind toernooi. Lekker ontspannen tennissen met jouw familie tegen een andere familie, hoe leuk is dat! Het kind staat hierin altijd centraal. Op deze dag gaat het dan ook om plezier hebben met elkaar, eventueel winnen komt later wel! Maar… Er is wel altijd een prijs te verdienen!
Ieder jaar is de prijs hetzelfde: Een fantastische dag met jouw familie!
Voor het beste team is daarnaast nog een kleine prijs toegevoegd namens de club.

Leuk voor iedereen

Juist op een dag als deze is het belangrijk dat iedereen gelijke kansen heeft. Dit geeft iedere speler een prettige ervaring. Hierbij heeft de organisatie extra goed gekeken naar:

  • Hoe houden wij het laagdrempelig
  • Hoe houden wij het leuk voor iedereen
  • Hoe brengen wij de groepen in contact met elkaar
  • Hoe geven wij hiermee het clubgevoel over

Door een knip te maken in leeftijd, ontstonden er 2 groepen. Maar deze 2 groepen wil je tegelijkertijd weer met elkaar in contact brengen. Ook op zo een manier, dat je de spelers bij elkaar brengt, in plaats van een: “Hoi! jij ook hier?!” of “Veel plezier hè!”
Hoe je dit oplost?? Dit doe je door…

Samen lunchen

In de ochtend was de jongste jeugd tot de leeftijd van 11 jaar aan de beurt om hun kwaliteiten te laten zien. In de middag was het de beurt aan de leeftijd t/m 17 jaar. Wie sportief bezig is, heeft ook behoefte aan een gevulde maag. Zo werd er tussen de wisseling een lunch georganiseerd met diverse broodjes, croissants, fruit, groente en voldoende drinken. Aan alles was gedacht! Zo hadden beide groepen contact met elkaar, jong en oud trokken met elkaar op en er werd ondertussen gezellig met elkaar gegeten. Na de lunch was de groep t/m 17 jaar aan de beurt.

Tijd voor elkaar

Even geen scherm, maar tijd voor elkaar

Het mogen duidelijk zijn dat het echt draait om het samen zijn, oog hebben voor elkaar en vooral de gezelligheid die het meebrengt. Sporten/bewegen is voor kinderen (maar ook de ouders) heel belangrijk. Zitten op de bank om een film te kijken, te appen, of wat dan ook brengt uiteindelijk minder binding met elkaar.
Het scherm is deze dag niet nodig, maar de tijd voor elkaar wel! Het is leuk om even te delen met anderen wat je doet, maar dan is het weer klaar. Het valt op dat dit heel natuurlijk verloopt.

Fotografie Didrone

Didrone is sponsor van LTC Vathorst. Waar sporten, ontspanning, sociaal contact en het samenzijn belangrijk is, is het hebben van zo een gelegenheid ook net zo belangrijk. Voor jeugd in alle leeftijden, maar ook voor volwassenen. Hierom heeft Didrone besloten om dit kenbaar te maken door sponsoring.

Onze bijdrage

Het hebben van een sportcomplex is belangrijk, het op beeld brengen en het kenbaar maken is daarbij ook belangrijk. Om dit voor elkaar te krijgen heb je, om te beginnen, goed en duidelijk beeldmateriaal nodig. Hierin heeft Didrone een aandeel, want tijdens evenementen worden er tal van foto’s gemaakt. Didrone maakt hiervan een selectie en biedt vervolgens de foto’s kosteloos aan aan de club. Deze beelden worden door de club gedeeld via sociale media en op de website. Wij zien dit als een win-win! De leden profiteren ook van onze sponsoring, want ieder lid kan op vertoon van zijn lidmaatschap een leuke korting tegemoet zien!

De jongste jeugd tot 11 jaar

Jeugd t/m 17 jaar

LTC Vathorst jeugd t/m 17 jaar
LTC Vathorst jeugd t/m 17 jaar
LTC Vathorst jeugd t/m 17 jaar
Plezier, daar draait het om!