Professionele luchtfotograaf drone met oog voor detail

De inspirerende dronefotograaf voor Gelderland Utrecht en Noord-Holland

kasteel groenevel

Wanneer je als bedrijf of particulier op zoek bent naar een ervaren professionele luchtfotograaf die oog heeft voor detail en het beste weet te halen uit je eventuele opdracht. Dan moet je voor een oriënterend gesprek beslist contact opnemen met de ervaren luchtfotograaf van Didrone uit Amersfoort. Waarom? Niet alleen luistert onze ervaren drone fotograaf aandachtig naar de wensen en ideeën die je voor ogen hebt ten aanzien van een drone video- of foto reportage. Ook zal hij je indien mogelijk direct terugkoppeling geven of alle wensen uitvoerbaar zijn en ideeën aandragen waar je wellicht nog niet aan hebt gedacht. Als klant heb je daar recht op. Per slot van rekening is luchtfotografie ons vak en willen wij een video- of fotoreportage leveren waar je trots op bent en een reclame is voor ons bedrijf.

De Foortse Brug e.o

Kan er op de gewenste locatie met een drone veilig gevlogen worden

Wanneer duidelijk is, dat er op de gewenste locatie veilig gevlogen mag worden, dan brengen wij de risico’s in kaart en bespreken wij deze. Zeker met kinderen is het van belang dat wij duidelijk aangeven wat wel en niet mag. Dan stellen wij een maatwerk offerte op en die sturen wij per e-mail naar je toe. Nadat je akkoord bent met de offerte en datum beginnen wij met voorbereidende werkzaamheden.  

Als luchtfotograaf word ik door particuliere opdrachtgevers met grote regelmaat ingeschakeld voor het in kaart brengen van gebouwen en tuinen in de directe omgeving bruiloften, daken (zonnepanelen)Het fascineert mensen om de directe omgeving vanuit een ander perspectief te zien. . Dit fenomeen noemen we ook wel Birdview. Bedrijven, gemeenten en instellingen schakelen mij als luchtfotograaf vooral in voor:

  • (bouw) projecten
  • inspecties met een drone
  • flora beheer
  • verkoop van boten
  • vastleggen van natuurschoon
Deltawerken

Heb je als particulier een idee of ben je nieuwsgierig hoe jouw omgeving er vanuit een ander perspectief uitziet. Of wil je als bedrijf of instelling gebruik maken van de mogelijkheden die onze ervaren luchtfotograaf je kan bieden? Aarzel dan niet!

Neem voor een informatief gesprek contact op met Didrone